Когато една любов си отива...
В душата ми настанала е зима
като птица излетя и любовта.
Сърцето ми замръзва, като че ли спира.
Остана само празна самота...
Отказах се да чувствам аз отдавна,
да бие лудо моето сърце.
Но ето, пак пред теб заставам жалка
и прося нежност с молещо лице.
Без теб дори и изгрев няма вече,
няма залез над пенливото море.
Няма смях, дори и сълзи няма.
Отиде си и всичко ми отне...
© Симс Todos los derechos reservados