8 jun 2013, 11:23

"Когато ехото заглъхва..." 

  Poesía » De amor
472 0 3

Не ме гори!
Сама ще изгоря,
ако ме караш тайно да обичам!

И не вини!
Сама ще се виня,
ако пристъпя обреда на вричане!

Не ме моли!
Ще моля аз сама
да продължаваме да бъдем двамата!

Не се сърди!
Не тръгвай! Аз - сама
ще бъда тук, превърната на камък!

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??