24 dic 2008, 6:38

Когато ме целуна 

  Poesía
965 0 5
Когато ме целуна
 

                                    Мортално

Целунат ли ме, като първи път,
светкавица ме поразява, бляс!
Пред път, като икона и ми се врекът,
съм вече заразен, от този звезден бяс...

И след това, с целувки, побеснял,
аз като някой стар вампир те пия,
на лунна светлина те виждам цяла,
както си родена, дива орхидея и магия.

Тогава не съм себе си, а като кон,
разпърхал ноздри, дишам друга атмосфера,
не няма друг по-силен от целувката закон,
да ме разтърси, като в треска да треперя.

Като допра, напукани обветрени от път,
до твоите нежни устни, дъхави - сантал,
до моите, и волт-ампери ме преродят,
о` боже казвам си, как Бог те е създал!

Когато те целуна първи път, след път,
знай, пак съм същия, да, онзи който бях,
когото ме целуна, там пред твоя кът, (на тръгване...)
и тръгвам пак на път... и съм! - Живея и живях!

© Ми Ки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ех, че е хубаво това! Заразява със звезден бяс Поздравчета!
  • Благодаря Усмивке!
    Да ти е усмихната цялата нова година!
  • Честито Рождество Христово МилчоК.!Здраве и усмивки!Бог да те пази!
    Прекрасен стих!

    http://www.youtube.com/watch?v=4_XRJw1uU3Y&feature=related
    С целувка!
  • Весела Коледа Мариники,
    Весела Коледа Ивче!
  • хубаво е...живееш докоснат с обич...

    Весели и светли празнични дни ти пожелавам...!
Propuestas
: ??:??