Когато ме гледаш в очите копнежно,
потъвам в тях бавно, грехът ме зове.
Удавен във чувства, надежда и нежност,
поемам дълбоко към твойто сърце!
Когато ме галиш с ръце мълчаливи,
политам в наслада с криле на страстта.
И рея се в облак минути щастливи,
безмълвно се сливам със твойта душа!
Когато целуваш ме с устни горещи,
изгарям от обич, възкръсвам от плам.
На клада от спомен за нашите срещи
спасение търся в греховния храм!
Когато прегръщаш ме жадно със тяло,
попивам във теб като лятна роса,
Екстаз нажежава ума ми до бяло,
бушува из мен на хормона беса!
© Велизар Todos los derechos reservados