Когато ме няма
Аз те научих да плачеш,
аз те научих да се усмихваш,
а сега ще те оставя да видиш...
какво е, когато ме няма.
Красивия спомен от любовта запази,
за тогава, когато ме няма.
Дръж го в сърцето си да не отлети,
когато разбереш, че ме няма.
Търси ме винаги, но никога не ме откривай,
в света, едновременно и малък и голям.
От вкуса на болката опитай
и разбери, че ме няма любовта си да ти дам.
И когато от очите ти бликнат сълзи,
аз при теб ще дойда засмяна.
И ще ти кажа, че те боли,
защото страдаш, когато ме няма.
© Десислава Todos los derechos reservados
Страхотно е, продължавай да пишеш!!!