когато нечий свят се срути
думи, които избягвам да произнасям:
успокой се
стегни се
разбирам те
и това ще мине
думи, които казвам:
тук съм
когато моят свят се срути
думи, които ми казват:
успокой се
стегни се
разбирам те
и това ще мине
думи които си казвам:
още съм тук
и знам с
кого ще градя отново
© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados