27 dic 2007, 8:15

Когато нещо си отива... 

  Poesía » Otra
617 0 0

Когато нещо си отива,

сърцето сякаш спира,

заседнал си във времето, 

непоносимо е за душата бремето,

сълзите една след друга се стичат,

спомените в мислите безспирно тичат...

Да го спреш ли или не? -

отвътре тоз въпрос зове,

можеш ли гордостта да пренебрегнеш,

мъката, за да избегнеш,

или ще се правиш на твърда до последно, може би,

оставяйки сърцето да кърви...

© Александра Чикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??