Когато нещо си отива,
а ти го гледаш отстрани,
една любов се е оказала фалшива,
изтривайки безброй щастливи дни.
След края ти остава празнотата
и болката от вчерашния ден,
сълзи пронизват тишината,
светът изглежда променен.
И ето - слънцето изгрява,
изтрива твоите сълзи,
но болката в душата ти остава,
не спира и не спира да гори.
© Стела Todos los derechos reservados