Когато нещо скъпо си отива
преди да е дошло
по стръмното на болката пенлива
във пропастта на спомена...
Тогава някъде в заслона на надеждата
до огъня с несбъднати мечти
едно желание в искрите им оглежда се
и чака пак да се роди.
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados