Когато някой ден от този свят си замина,
не плачи, не тъжи,
недей да проливаш сълзи,
в по-добър свят аз ще премина.
Тялото в прах се превръща.
Над гроба изсъхнали цветя,
ала жива е тя
и вечно теб ще прегръща.
В твоите сънища бавно пристъпва.
Тихо нашепва най-нежни слова
и топло целува глава,
обгръщайки с топлина.
Видиш ли птица в просторните небеса,
раздираща безкрайната синева.
Знай, това е тя - свободна, необуздана,
самотна душа.
© Дияна Дамянова Todos los derechos reservados
Посланието е великолепно....
Поздрав и прегръдка!!!