Когато някой ден закъснея
И по гладкото движение в полето
Поникнат чакащи да ги полеят
Цветята за теб
Ще има ли кой да ти се обади
И да ги обере
Като стъклена чаша се чувствам
Падаща с викове
За нова наздравица
Знаеш ли как се рисува
Залез през юни
Когато някой ден не се появя
Защото на пътя някой
Е блъснал и размазал
Приятелството ни
Ще има ли залези
Изобщо
26.05.2007
© Десислав Илиев Todos los derechos reservados