1 ago 2006, 22:23

Когато нямаш нищо друго 

  Poesía
797 0 6
Кажи ми сбогом,
искам да ме заболи,
в лицето ми да викнеш,
че съм жива
да се смея и да плача
в прегръдките на истеричност дива.
Кажи ми, че ме мразиш, бързо,
сърцето ми на три да се разчупи,
тръгни си, телефонът затвори ми,
разбий копнежи, спомените скъпи.
Нищо нека аз да нямам,
да се влюбя в себе си отново,
да видя изгрева с лъчи сребристи,
да спра безсмисленото слово.
Желая нов живот и нова Светлина,
но нямам сили да се спра сама.

© Роксана Медичи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??