Obra no adecuada para menores de 18 años
Червилото ти е оставило следи,
които водят до онази среща,
където ти, където ти, където ти,
със устните, от огън по-горещи,
разпалваше и палиш в мене страсти,
които са със нищо несравними!
Следи от твоето червило, вулканично място,
и се взривяват в бяло всички рими...
От устните ти вече е изтрито,
защото е по мене разпиляно...
Но пак блестят те - всичко е изпито -
А как поезията говори само
от кожата ти кадифено мека,
а аз следите гледам и я слушам
изгубил се в оргазмена пътека,
макар гласа й даже да не чувам...
А ти отново към червилото посягаш
готова там... отново да се върнеш...
В началото щом устните поставяш
аз знам, с магията си пак... ще ме погълнеш...
28.10.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados