Човек когато
се самонадсмива, си
тъги прикрива...
Човек когато
си тъги прикрива, се
самонадсмива...
Самонадсмива
се човек, когато си
тъги прикрива...
Тъги прикрива
си човек, когато се
самонадсмива...
© Стоян Минев Todos los derechos reservados