Когато се оглеждам във очите ви,
дете съм на Луната - мъдрата,
и съм дете на вятъра в косите ви,
звезда съм, паднала във тъмното...
Когато се оглеждам във очите ви
и съм, и черна, и съм крайно бяла...
За някой Дявол съм, за теб съм Ангел,
за трети силна, а за друг съм слаба ...
И все ще се оглеждам във очите ви
(с магия-мисъл времето поспряла).
Ще дойде ден и в златно равновесие,
ще се огледам съвършено цяла...
07.11.2018г.
© Сиси Todos los derechos reservados