23 sept 2011, 1:14

Когато се разтварям 

  Poesía » Otra
396 0 3

 


Когато се разтварям


Когато 
се разтварям
в  здрача синкав
на отминаващ тихо 
летен ден,
когато - сама 
в нощта дълбока
потъвам,
а звездопаден дъжд
вали над мен -
тогава, онемяла
от красотата им
неземна,
душата пише  
звездни стихове,
окъпани
в любовна нежност...


12.08.2011

© Хрис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??