18 feb 2021, 23:20

Когато си цяла 

  Poesía » De amor
416 0 0

Прегръщаш болката и тъгата. 

Заспиваш до съмнения.

Сгушваш се в самотата

и завиваш се с угризения.

 

Ще ме обикнеш един ден,

но да ми отговориш си длъжна. 

Искаш ли реално мен,

или просто да не бъдеш тъжна?

 

Искаш да те събера нали?

Спокойно, няма да те съдя. 

Но поне със себе си изясни

какво искаш да бъда.

 

Знам, че силно обичаш

и всичко би дала,

но искам да ме имаш,

когато си цяла.

© Диляна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??