Когато си отида, ще ме търсиш.
Ще молиш вятъра, за да ме върне.
Защо не можеш и за миг да зърнеш
копнежа ми да се прегърнем?!
Защото той е тук, не е избягал.
И чака знак от тебе в тъмнината.
А нейде, само в глухата дъбрава
шуми, отеква тишината!
© Вили Димитрова Todos los derechos reservados