Лора Въткова
Ще страдат звездите за теб,
когато си тръгваш с нощта.
Не тръгвай, недей, остани –
аз искам с теб да горя.
В прегръдката своя обвий ме,
тялото ми нежно покори
и когато нощта си отиде,
сълзите ми с устни изтрий.
Йордан Серафимов
Дъха си със твоя ще слея,
плътта си със твоята плът,
кат слънце във теб ще изгрея,
за да изчезне вовеки студът.
И целият свят ще засвети,
осветявайки нашия път...
Кадри от някой заснети...
Изгубени кадри в съня.
© Дива Самодива Todos los derechos reservados