Още един ден от живота ни се изниза,
като пясъка във пясъчен часовник,
Още един ден без теб залеза изпращах
и ти ми липсваше до болка...
Още един ден без теб влюбените наблюдавах
как държат се за ръце и вървят в една посока.
Слушах улична певица как припява
за Голямата любов - италиански шансон
под звуците на плачеща китара...
Приседнах. Сълзите замъглиха очите ми,
но продължавах да те търся сред преминаващите хора...
В едно съм сигурна и зная
ще те чакам, ще те търся, ще те жадувам,
но искам да се намерим и да бъдем заедно
все някога на времето в безкрая...
Едно се моля - дано това е скоро,
защото от любов аз просто полудявам...
https://youtu.be/zLX9WdZiHJA
© МД Todos los derechos reservados