Когато татко си отиде
ще остана някак... сам
тъжен ден за мен ще бъде
сълзите ми ще станат океан
Дните ми ще бъдат сиви
в сърцето ми ще бъде студ
защото моментите красиви
няма да са вече тук...
Ще липсват едни ръце с които
ме е прегръщал ден след ден
навярно даже и небето
ще поплаче заедно със мен
И всичко свързано със него
ще ми напомня колко го обичам аз
ще ми бъде тъжно много тъжно
за тебе, татко, в този час!...
© Илия Кузев Todos los derechos reservados