Център за социална рехабилитация и интеграция
с. Дълбок дол, общ. Троян
Автор:
Виктор Христов Вълков – род. 14.09 1990 гр. София
Обичам много да пея...
Съавтор и радактор - Тодор Трайчев
Когато те видях
Когато те видях любима
бях млад и буен и готов
От погледа ти да загина
И да те имам цял живот
Обичам те като светица
обляна в нежна светлина
Като гласа на бяла птица
Политаща над утринта
Кълна ти се до гроб любима
Животът ми се промени
И мисълта че теб те има
Дълбоко в мен гори гори
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Todos los derechos reservados
Поздрав