Не знаеш ли,
че не умират никога мечтите!
Защото няма как
да угасиш звездите,
да спреш прибоя на вълните,
да не преживяваш дните...
И нищо не е делнично и скучно,
нищо не е простичко...
когато умират мечтите!
© Ани Атанасова Todos los derechos reservados
че не умират никога мечтите!
***
И нищо не е делнично и скучно,
нищо не е простичко...
когато умират мечтите!
?