Когато се смея,
когато тъжа,
когато говоря,
когато мълча,
когато си лягам,
когато не спя,
когато съм с хора,
когато - сама,
когато пристъпвам,
когато стоя,
когато заплача,
когато градя,
когато съм смела,
когато не смея,
когато умирам,
когато живея,
когато се случва,
когато не става,
когато е днес,
когато - тогава,
когато е обич,
когато боли -
ТИ СИ ДО МЕН!
... а всъщност НЕ СИ!
© Todos los derechos reservados