В думите -
нашите куршуми...
кой кого уцели,
кой кого рани...
борим се нещастно
за живота си,
борим се
страстно
за любовта си,
кой кого сломи,
кой кого предаде,
кой кого не разбра,
в думите -
нашето оръжие
и нашият скрит
гняв,
от години гоним се
и правим си засади,
кой кого рани до болка,
кой кого унищожи
напълно,
кой сам
предаде се...
© Мария Todos los derechos reservados