21 jul 2006, 10:37

Кой ме промени така 

  Poesía
688 0 0
Кой ме промени така ?

Сутринта станах с чувство,
Че нещо ще се развали.
Така и стана - ти се промени.
Научих истината рано -
Накара ме да се почувствам зле,
Сякаш повече не вярвах в теб.

Кой ме промени така,
Да се разваля настроението ми всеки миг?
Кой ме промени така,
Че всеки ден да губя част от себе си?

През деня бях неспокоен,
Не бях на себе си - бях лош.
Нямах никаква идея, как ще прекарам тази нощ.
После сякаш те забравих,
Но нещо се върна обратно в мен,
Сякаш нямаше какво повече да се обърка в този ден.

Вечерта бях депресиран.
Умирах в себе си,затворен в плен.
Нямах никаква идея, защо това се случва с мен.
Не виждах никакви идеи
За напредък или мечта,
Която да ми донесе светлина.

Но късно през ноща събуден,
Получих нов сигнал от теб.
Надеждата ми пак се върна,
Почувствах се окрилен.

Защо само за ден се променям?
Защо страдам и после летя?
Защо трябва да намирам нов смисъл за любовта?
Кога разбрах, че всичко свърши
В теб или дълбоко в мен?
Защо трябваше да ме убиваш само за ден ?

Кой ме промени така,
Да се разваля настроението ми всеки миг?
Кой ме промени така,
Че всеки ден да губя част от себе си?

© Христо Андонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??