13 nov 2011, 0:11

Кой може да контролира сърцето? 

  Poesía » De amor
662 0 10

 

Кой може да контролира сърцето?

Кога сърцето се подчинява на “правило” и “неправило”?

Това са въпроси, които ми зададе ти, а отговор за тях аз нямам.

 

Кой може да контролира сърцето?

Това не е машина, за да се управлява!

Сърцето команди не изпълнява!

 

Кой може да контролира сърцето?

Аз опитвах – на моменти уж успявах.

Но кажеш ли ми “обичам те” – то сякаш отново полудява!

 

Какво е това сърце?

Тебе слуша, а мене не...

За тебе бие, а мен жива ще ме убие!

 

Какво е това сърце?

На команди не се подчинява!

Само че накрая май оказа се – твоите заповеди винаги ще изпълнява.

© Мария Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??