Кой съм аз
Дали съм искрен
Или пък лъжец
Дявол
Или пък се правя на светец
Дали живея в самота
Или цар съм на нощта\
Дали съм нежен или груб
Горещ и страстно любещ
Или пък скован от студ
Милостив към всяка земна твар
Или пък жесток деспот и господар
Духовно беден ли съм
Или пък богат
Враг твой или предан брат
Дали съм вярващ или атеист
С широки пръсти
Или жалък егоист
Дали галантен съм или пък простак
Образован или пък неук глупак
Дали съм грозен или пък красив
Ленив спокоен или с характер див
Дали съм ексцентричен,странен шут
Или съм си просто луд
Благороден , чстен, справедлив
Безкористен другар
Или пък мерзавец подъл
Долна твар
Кой съм аз!?
Не знам
Зависи
С кой , къде какво
Поредната прашинка просто
От пустинята човешко общество
********
© Констант Булгара Todos los derechos reservados