Обичам те! Твърдиш.
А твоята любов,
защо ме задушава?
Обичам те! Крещиш.
А крясъка кънти
и буря предвещава.
Обичаш ме? Мълчиш.
И в тази тишина
печал ми завещаваш.
Обичаш ме? Дали?
Нима за любовта
любим унищожаваш?
/02.05.2006г./
© Поли Todos los derechos reservados
Извинете ме, че чак сега го сторих!
Бъдете слънчеви и обичани!