Кажете ми, какво е туй съдба –
записано, скроено, начертано?
Избираш сам или друга една,
незнайна сила в теб поддържа пламък?
Зависи ли животът ни от нас
или кармично той се направлява.
Дали със вяра, всеки земен час
от твоя избор всичко се решава?
Избираме ли или е избрано,
а ние – заблудени ще търпим?!
Туй дето, всичко живо е създало,
до края ще твори и в наш`те дни!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados