31 mar 2021, 8:49

Кокоша слепота 

  Poesía
346 0 1

Замръкваме,

неосъзнали смисъла.

Не знаем накъде извежда краят.

И нямаме представа точно колко часа

отделят ни от зазоряване.

Или от пълен мрак?

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??