2 may 2024, 10:30

Кокошият евростандарт 

  Poesía
117 0 0

„Щастливи кокошки – щастливи

                                              яйца!“

Птици, снасяйте осторожно! –

инак на ефимерното ви щастие

                                 всички перца

ще снеме наведнъж ...

                                             ножът.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??