Изпих толкова много горчилка
от чашата с житейски истини,
че ми се щеше да не бях я поръчвал
тази мътилка, дето ни прави по-смислени…
Ала, уви, лъжовен не мога да бъда,
опитах веднъж... не върви…
От питието май вече си губя разсъдъка,
но пак отвътре горчи.
Барман, сипи ми от същото…
© Яни Todos los derechos reservados