Тази нощ ми налей чаша със слънце,
а утре с горчива луна.
Сложи джинжифил малко зрънце
и допълни със гореща мечта.
Ослепително бяла покривка сложи ми,
под красив полилей от кристал.
Ваза с красиви цветя доне си ми.
Тиха музика и малко печал.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados