Ще украсяваме елхата
с хубави играчки, гирлянди.
Ще дойде Дядо Коледа с шейната,
ще пеят коледни песни музиканти.
Сняг ще вали навън,
ще радва малките деца,
от черквите ще идва звън,
усмивки ще греят на лица.
Исус роди се във Витлеем,
около Него - ореолна светлина,
роди се вечно да живеем,
победен бе злият Сатана.
© Георги Todos los derechos reservados