И пак е Коледа, и пак ехти камбанен звън, тупти в сърцата,
искрят отново празничните светлини,
проблясват закачливо на елхата,
да помълчим, усети ли как тихичко вали снегът,
решил е да зарадва по детски сетивата.
И щедра да е празничната нощ
на даровете най-прескъпи,
най-много здраве и късмет,
приятели добри и верни,
любов, в искреност родена,
и доброта покорна и смирена.
И тиха да е празничната нощ,
в изобилие от невидимост богата,
за да не слизат усмивките ни от лицата,
за да се случат вълшебствата в душата.
На всички, които вярват в малките неща,
по Коледа се случват Чудеса!
© МИСИЯ Todos los derechos reservados