Коледна Мечта
Звездица на небето Грее!
Отразила се в детските очи,
сякаш е отговор на техните мечти.
Коледа е вън и в моето сърце живее!
Дядо Коледа ще дойде,
със звънчета ще запее!
В огнище огън ще загрее!
Подаръци ще ни донесе,
за да се радваме от сърце!
Чуден празник е това,
щом като звездица
изгрява моята мечта!
,,Да сме всички у дома
с топли, добри и весели сърца!”
Нека винаги да е така!
© Мина Конарова Todos los derechos reservados