Ставали по Коледите чудеса!
Трябва само да си отгледате мечта.
Да я пуснете към небесата!
И ето я в реалността мечтата!
Та и аз отглеждах си мечта.
Искам бързо да оздравее света!
Много е болен! На смъртно легло!
Като рак го разяждат завист, алчност и зло!
Искам да се разтупка вледененото му сърце
и всяка душа да заживее добре!
Да няма жестокост! Да не се лее кръв!
Мечтая светът да стане такъв!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados