КОЛЕДНА МЕСЕЧИНКА
Месечинко вита, златорога,
Коледа порещнах с тебе аз.
Гледах те с възхита и тревога,
ти ми се усмихваше - разбрах!
И на Слънчицето се помоли
да ни прати своите лъчи.
Пръстите ми ледени да стопли,
то с Любов и Обич ме дари.
Днес се радвам и надявам
всички вие да огреете в света!
Радост и живот да ни дарите,
болките да бягат настрана!
© Виолета Минчева Todos los derechos reservados