Във коледната нощ
всичко блести в разкош.
Разхождаме се двама с теб
по улици, сковани в лед.
Блясъкът на хиляди звезди
се отразява в нашите очи.
И ето, къщата позната стигам,
идва време аз да се прибирам.
Пак силно ме прегръщаш
и ми шепнеш колко много ме обичаш.
Казват, че се случват чудеса
в тази нощ, под бялата луна.
Пожелахме си безкрайна нощ,
изпълнена с разкош.
Безкрайно щастие, любов,
и един красив за нас живот.
© Десислава Никова Todos los derechos reservados