Палаво момченце
с русичко перчемче.
С очи зелени,
весели, засмени.
Сутрин щом се буди,
мама ще целуне.
А после с игрите
започва и белите.
Баба пише писъмце,
Коледа да донесе
на малкото дете
най-голямото мече.
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados
мило и обично.
Браво, Лили!