4 dic 2014, 18:07

Коледно хайку 

  Poesía » Formas orientales
1423 0 0

Коледен звън

отеква в тишината

на святата нощ.

 

Коледна песен.

Носи се, пълни душата.

Ставаш добър.

 

Надеждата

разцъфва в клоните

на коледното дръвче.

© Василена Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??