Коледа е. Пак е бяло, тихо.
Сняг затрупва спомени и пътища.
Гушат се врабчета под стрехите.
А семейството ми не е вкъщи...
Рождество е. Празнично и свято.
Никне в нас надежда за завръщане.
Радостта е слязла на Земята.
А семейството ми не е вкъщи...
И се моля сбъдване да има,
пълни с топлота да са сърцата
и с любов за всичките години!
А семейството ми... е в душата.
© Елена Гоцева Todos los derechos reservados
С обич за вас!