Подари ми тази зима!
Подари ми много сняг!
Запали за мен камина!
Оседлай еленски впряг!
Бог да влезе във сърцата.
Да звънне коледно звънче.
Пълна нека е душата!
Щастието тук да спре!
Светли Празници, Приятели!
© Радка Миндова Todos los derechos reservados