Колко често срещаш човек,
който носи частица от теб?
Кажи ми, че е всеки ден!
И колко често съдбата ти дава
пети шанс да поправиш раздяла?
Кажи ми, че е всеки ден и ще ти кажа,
че денят е равен на столетия,
на година–- всеки удар на сърцето,
а годините не знаят що е милост
особено към такива, които
обичат сякаш ще живеят вечно.
Но всичко това няма значение,
ако утре срещнем някой по-ценен,
а под „утре” искам да кажа
броено в удари на сърцата...
© Мадлен Аспарухова Todos los derechos reservados