28 ago 2008, 8:49

Колко нежност... 

  Poesía » De amor
786 0 3

Колко нежност,

колко любов

струи от твоите очи,

ах, как се потапям

 в тези дълбоки реки.

 

 

А как ми говорят

 и нежно напяват...

Искрени, нежни,

така съкровени!

 

 

Продължавай, не спирай...

Нека докосват,

нека пленяват...

Нека в сърцето диря оставят!

 

 

Каква е тази магия,

 тази огнена стихия,

която така ме завладява

 и на душата покой не дава.

 

 

Високо в небето,

дълбоко в морето,

по пътища светли

те ме отнасят...

 

 

Вятър повява, а слънцето гали -

горещи желания в мене разпали!

 

 

© Дияна Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??