Колко ли пъти съм предизвиквал сълзи
В твоята душа
Колко пъти сляп съм бил
За тъй-важните неща
Колко пъти те ранявах
Колко пъти съжалих
Колко пъти обещавах
После колко съгреших
Колко пъти роб съм бил на ненужна суета
Заслепен от фалшива красота
Колко пъти щом очи затварях виждах тебе в съня
А когато ги отварях пак живеех в самота
Колко пъти бил съм с друга
А съм търсил всъщност теб
Ти си моята съпруга
Любовта ми е за теб
© Констант Булгара Todos los derechos reservados