Самотна душа,
разкъсани мечти...
Нестихваща тъга
плуваща в сълзи!
Тихо стенание
На изоставено в мрака дете,
прокудени надежди
сърце в изгнание...
Обич ми даде ти
и със всичко това ме дари
колко е странно
нали...
© Adrian Todos los derechos reservados