Комплексни услуги и др.
Пускам клюки персонално
хващам бримки идеално.
Обличам копчета, шия пижами
събличам дискретно свенливи мадами!!!
За заявки: - Най-късно,
три дена по-рано.
Език свещен
Едни и същи думи като гледам
но важен се оказва словореда.
" Да мина да те взема "
или " Да взема да те мина "
Това е де то се вика
богатството ни на езика.
© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados
Поздрави!