Компютаризация
Сексът даже анален
стана банален,
сега било актуално,
да чукаш вертуално!!!
Семейна
По-добре един миг
с чужд бик,
отколкото 17 мига
с мойта шушумига!
Съвет
Уважаваш ли тъщата
мирна ще ти е къщата.
За любимата съпруга
алтернативата е друга -
само голяма заплата
и фитнес в кревата
оправят нещата!
© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados
но първото да не те тресне!
Старай се да няма цинизми! Това е моето мнение, а иначе си е твоя работа.
Поздрав и спокоен ден!